Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Bilson Αντιμουχλικό σπρέυ 500 ml

701743
Αντιμουχλικό Σπρέι και αφρός εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Καταστρέφει αμέσως μούχλα, άλγη και βρύα σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς, εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού. Η μοναδική δυνατότητα για σπρέι ή αφρό καθιστά το Air Max Mildew Remover κατάλληλο τόσο για μεγάλες επιφάνειες, όσο και για επίμονους λεκέδες και δυσπρόσιτα σημεία. Το αποτέλεσμα φαίνεται μέσα σε 10 λεπτά.
Πριν τη χρήση Για τοίχους, δάπεδα και αρμούς σε μπάνια, κουζίνες, υπόγεια και γκαράζ. Κατάλληλο και για εξωτερική χρήση, όπως προσόψεις, μπαλκόνια, γλυπτά, ζαρντινιέρες κτλ. Μην αφαιρείτε εκ των προτέρων τη μούχλα και τα άλγη. Αφαιρέστε με μια σπάτουλα τα στρώματα βρύων αν υπάρχουν. Ετοιμάστε τον ψεκαστήρα γυρίζοντας την μύτη. Αποφεύγετε τα πιτσιλίσματα: πρώτα ετοιμάστε τον ψεκαστήρα για χρήση και μετά ψεκάστε. Βάλτε τον ψεκαστήρα στην επιθυμητή θέση, ανοίγοντας ή κλείνοντας το κάλυμμά. Χρησιμοποιήστε το σπρέι (ανοικτό κάλυμμά) για μεγάλες επιφάνειες η χρησιμοποιήστε τον αφρό (κλειστό κάλυμμα) για επίμονους λεκέδες και δυσπρόσιτα σημεία. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε από απόσταση 3-5 εκατοστών και αφήστε τη για 10 λεπτά. Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων, επαναλάβετε το ψέκασμα μετά τα 10 λεπτά. Στη συνέχεια καθαρίστε καλά την επιφάνεια με σφουγγάρι και νερό. Σε ελαστικούς αρμούς (π.χ. σιλικόνη) θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία (ψέκασμα και καθαρισμό). Σημαντικό: Αποφύγετε τα πιτσιλίσματα σε ρούχα, φυτά, μέταλλα, γυαλιστερές μπογιές και περσίδες. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Οι ανοιχτόχρωμοι ελαστικοί αρμοί και τα ευαίσθητα πλακάκια ενδέχεται να ξεβάψουν. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αερίζεται επαρκώς κατά την χρήση. Πριν την χρήση, κάντε μια δοκιμή σε ένα σημείο που δεν φαίνεται.
Χώρα Γερμανία
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Γερμανία. Leo. Patriotis Ltd, Τάσου Λειβαδίτη 2, 3118, Λεμεσός, Κύπρος. Τηλ .: 77 77 11 00.
Αποθήκευση Διάρκεια ζωής 12 μήνες όταν αποθηκεύεται σε όρθια θέση σε σκοτεινό σημείο στους 20°C. Μόλις ανοιχτή η συσκευασία, η ελάχιστη διάρκεια ζωής περιορίζεται
Net Contents 500 ml
Ingredients Περιέχει τουλάχιστον 5 αλλά κάτω του 15% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο, κάτω του 5% Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Φωσφονικές ενώσεις.
Contains Περιέχει υποχλωριωδες νάτριο, Άλατα νατρίου θειικών μονο-C8-10 αλκυλεστέρων. Απολυμαντικός παράγοντας υποχλωριώδες νάτριο 50γ/1.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για λίγα λεπτά΄. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος : Συμβουλευτείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Περιέχει υποχλωριώδες νάτριο, Άλατα νατρίου θειικών μονό-C8-10 αλκυλεστέρων. Σε επαφή με οξέα ελευθερώνονται τοξικά αέρια. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210779377. Απολυμαντικός παράγοντας υποχλωριωδες νάτριο 50g/1.