Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Cif Κρέμα Καθαρισμού Λεμόνι 750 ml

101999
Η κρέμα Cif, με την μοναδική της σύνθεση με διπλάσιο ποσοστό μικροκρυστάλλων*, αφαιρεί δύσκολες βρωμιές, αφήνοντας τις επιφάνειες να αστράφτουν από καθαριότητα. Ιδανικό για κουζίνες, μπάνια και σκεύη. *καθαριστική δράση βάσει περιεκτικότητας σε μικροκρύσταλλους σε σχέση με το Cif cream pink flowers.
Πριν τη χρήση Απλώστε στις επιφάνειες με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε και ξεβγάλετε καλά. Προφυλάξεις: Για ευαίσθητες επιφάνειες και υλικά, νέους / ασυνήθιστους τύπους επιφανειών, βαμμένες επιφάνειες και αλουμίνιο, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μη ορατό σημείο. Ξεβγάλτε αμέσως μετά από τη χρήση και αποφύγετε το έντονο τρίψιμο.
Κατασκευαστής Διανομέας: Unilever Tseriotis Cyprus LTD, Παλαιός Δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού 195C, 2540 Λευκωσία, Τηλ: 77774000.
Net Contents 750 ml
Ingredients Το Cif Cream περιέχει μεταξύ άλλων <5% ανιονικά τασιενεργά, μη ιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωμα, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Benzothiazolinone.
Contains Περιέχει: Benzothiazolinone.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Cif Cream. Κρέμα καθαρισμού επιφανειών και αντικειμένων. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Περιέχει: Sodium Dodecylbenzenesulfonate. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/προσώπου. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων/γιατρό. Τηλ: Κέντρο Δηλητηριάσεων: 1401. Περιέχει: Benzothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.