Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Εύρηκα Flup Ξεβουλωτικό με Ζεστό Νερό 3x80 g 2+1 Free

738934
Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα. Για χρήση με ζεστό νερό - φακελάκι 80g (1 δόση)
Πριν τη χρήση Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχετεύσης. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο λίγο και με προσοχή 1-2 λίτρα ζεστό νερό (70 -80C), γυρίστε το προσωπό σας σε άλλη κατεύθυνση. Απομακρυνθείτε και αποφύγετε να εισπνεύσετε τουρ υδρατμούς. Περιμένετε περίπου 2-3 λεπτά να δράσει το προϊόν και μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό για 5 λεπτά. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορεί να υπάρχει γενικότερα υδραυλικό πρόβλημα.
Αποθήκευση Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.
Net Contents 3 Pieces / Τεμάχια
Contains Περιέχει: Καυστικό Nάτριο.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Μπορεί να αναζωπυρώσει την πυρκαγιά- οξειδωτικό. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Μακριά από παιδιά. Να διατηρείται μόνο στον αρχικό περιέκτη . Διατηρείται μακριά από καύσιμα υλικά. Μην καπνίζετε. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα. Σε περίπτωση φωτιάς: Χρησιμοοιείστε νερό για να κατασβήσετε. Σε περίπτωση μεγάλης φωτιάς, κατακλύστε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση με τα Μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό/στο ντους. Σε περίπτωση κατάποσης: Ξεπλύνετε το στόμα. Μην προκαλέσετε εμετό. Προστατέψτε από την υγρασία. Μην αναπνέετε τη σκόνη και τους ατμούς. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων 1401 ή καλέστε ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.