Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Kleen King Καθαριστικό σε Σκόνη Ιδανικό για Ανοξείδωτο Ατσάλι & Χαλκό 400 g

131196
Kleen King Καθαριστικό για ανοξείδωτο χάλυβα και χαλκό. Αφαιρεί γρήγορα δύσκολους λεκέδες και αλλοιώσεις χρώματος. Αφήνει μια στιλπνή γυαλάδα που διαρκεί. Καθαρίζει και στιλβώνει αντικείμενα από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό και επιχρωμιωμένες επιφάνειες και επιφάνειες κουζίνας, μπάνιο και γκαράζ και γενικά το σπίτι. Η αντιθαμβωτική σύνθεση του Kleen King προστατεύει το χαλκό και αφήνει μια λαμπερή γυαλάδα διαρκείας. Δεν περιέχει τοξικά χημικά. Δεν περιέχει Φωσφόρο.
Πριν τη χρήση Πλύνετε το αντικείμενο ή την επιφάνεια και ξεπλύνετε. Απλώστε το Kleen King με μία υγρή πετσέτα ή σπόγγο. Τρίψτε την επιφάνεια ενώ την ξεπλένετε για να ενεργοποιήσετε την προστατευτική αντιθαμβωτική επικάλυψη. Δεν προορίζεται για χρήση σε βερνικωμένες, λουστραρισμένες ή διακοσμητικές επιφάνειες.
Χώρα ΗΠΑ
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.
Net Contents 400 g
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας