Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Klinex Σπρέι για Μπάνιο 4σε1 750 ml

800142
Klinex σπρέι μπάνιου 4σε1 που απομακρύνει άλατα και εξουδετερώνει βακτήρια. Αφαιρεί αιτίες αλλεργιών. Απολυμαίνει χωρίς χλώριο. Καθαρίζει σε βάθος και απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα τις επιφάνειες του μπάνιου σας. Κατάλληλο και για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι. Το Klinex 4 σε 1 Μπάνιο με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο, πλούσια σε παράγοντες καθαρισμού & απολύμανσης σας προσφέρει 4 δράσεις σε κάθε χρήση: απομάκρυνση αλάτων, εξουδετέρωση βακτηρίων, αφαίρεση αιτίων αλλεργιών που συνδέονται με σκόνη/γύρη/σκύλο/γάτα, αφαίρεση σκληρής βρομιάς.
Πριν τη χρήση Ψεκάστε το προϊόν. Αφήστε το να δράσει, ξεβγάλτε και σκουπίστε καλά με νωπό πανί. Για απολύμανση από βακτήρια αφήστε το να δράσει 5 λεπτά. Σε περίπτωση μούχλας αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά. Σε περίπτωση επίμονης βρομιά, επαναλάβετε τη διαδικασία. Μην το χρησιμοποιήσετε σε μάρμαρο, φυσική πέτρα, πορώδεις ή κατεστραμμένες επιφάνειες. Αποφύγετε επαφή με αλουμίνιο και λινόλαιο. Πριν τη χρήση σε βαμμένες επιφάνειες, δοκιμάστε το προϊόν σε μη ορατό σημείο.
Κατασκευαστής CY: Unilever TC Ltd Παλαιός δρόμος Λευκωσίας Λεμεσού 195C, 2550 Λευκωσία, Τηλ.: 77774000
Net Contents 750 ml
Ingredients <5% : Μη-ιονικά τασιενεργά, άρωμα. Απολυμαντικός Παράγοντας: Ανά 100g προϊόντος περιέχονται 0.17 g σαλικυλικό οξύ.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Αποφύγετε να αναπνέετε εκνεφώματα.