Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Famozo Υγρό Τζαμιών Clear Αντλία 750 ml

792291
Το Famozo Fresh, χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση του, σας προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη. Χρησιμοποιήστε το Famozo Fresh και απαλλαγείτε στη στιγμή, χωρίς κόπο, από τη λιπαρή βρωμιά και τη θαμπάδα που προκαλούν η σκόνη, το καυσαέριο και ο καπνός στα τζάμια σας, αλλά και σε όλες τις λείες επιφάνειες.
Πριν τη χρήση Ψεκάστε από απόσταση 20-25 εκ. και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί ή χάρτινη πετσέτα. Για τη συσκευασία με ψεκαστήρα: Γυρίστε την ασφάλεια που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του ψεκαστήρα. Για περισσότερη οικονομία φυλάξτε τον ψεκαστήρα και χρησιμοποιήστε τον στη φιάλη-ανταλλακτικό. Για ανταλλακτική συσκευασία : Ξεβιδώστε το καπάκι και προσαρμόστε τον ψεκαστήρα του Famozo Fresh που έχετε φυλάξει.
Net Contents 750 ml
Ingredients Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Κάτω του 5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εαν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων 1401 ή ένα γιατρό. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. Σε περίπτωση κατάποσης. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων 1401 ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.