Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sanitas Μεσαίες Σακούλες Τοφίμων Κλείσιμο Ασφαλείας Slide & Lock 10 Τεμάχια

769861
Ιδανικές για συντήρηση τροφίμων σε ψύξη και κατάψυξησε θερμοκρασίες μέχρι -25C, κατάλληλες επίσης για μεταφορές τροφίμων. Προστατέυουν τη φρεσκάδα των τροφίμων χάρη στο αεροστεγές κλείσιμο. Εξαιρετικά εύχρηστες χάρη στον πρωτοποριακό μηχανισμό Slide & Lock. Από ενισχυμένο υλικό ώστε να προστατεύουν τα τρόφιμα από τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας. Είναι υψηλής αντχής και δε σκίζονται εύκολα.
Πριν τη χρήση Πρίν κλείσουμε εντελώς τη σακούλα πιέζουμε ελαφρά ώστε να μη φυλακίσουμε αέρα μαζί με το τρόφιμο. Toποθετήστε τα τρόφιμα στη σακούλα, σύρετε τον ειδικό μηχανισμό Slide & Lock από το ένα άκρο στο άλλο.
Net Contents 10 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Να μην έρχεται σε επαφή με θερμά τρόφιμα. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ.