Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Aroxol Σκοροκτόνο Τζέλ με Λεβάντα 2+1 Δώρο

832526
Σκοροκτόνο για προστασία στα μάλλινα, κοσμίρ, μακέτες, χαλιά κλπ, καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Δόσεις: 1 τεμάχιο για χώρο 0,05 m3. Η διάρκεια δράσης είναι έξι μήνες, παρά το γεγονός ότι το gel μπορεί να ξεραθεί νωρίτερα.
Πριν τη χρήση Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο που καλύπτει τη διαπερατή μεμβράνη στο πίσω μέρος του διαφανού περιέκτη, για την ενεργοποιήση του προϊόντος. Τοποθετήστε το Aroxol full season gel στις ντουλάπες, στα συρτάρια ή σε κλειστούς χώρους. Τοποθετήστε 1 τεμάχιο για χώρο 0,5m3 και ανάλογο αριθμό τεμαχίων του προόντος σε ντουλάπες και συρτάρια. Η δραστική ουσία και το άρωμα λεβάντας, διαχέονται σταδιακά στο χώρο μέσω της ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Αποφύγετε την επαφή της μεμβράνης με τα ρούχα και τα υφάσματα.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής EUREKA LTD, Αγίας Φυλάξεως, 234, Τ.Θ 50470, 3605 Λεμεσος, Τηλ: 25 831000
Net Contents 12 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Composition: TRANSFLUTHRIN 0,30% W/W,M OTHER SUBSTANCES 99,69% W/W
Contains Περιέχει linalool, transfluthrin.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Εντομοκτόνο ΤΠ18. Εμποτισμένα πλακίδια κυτταρίνης. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά από χειρισμό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής και είναι εύκολο να το κάνουμε, αφαιρέστε τους. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν επιμένει ο ερεθισμός των ματιών συμβουλευτείτε γιατρό. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μην αποσυσκευάζεται τους κλωβούς αν δεν πρόεκιτε να τους χρησιμοποιήσετε. Φυλάξτε το μακριά απο τρόφιμα, ποτά, ζωοτροφές. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μην τρώτε, μην καπνίζετε, και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε τον κλωβό ασκώντας πίεση με χέρια ή μηχανικά μέσα. Όταν ανοίγετε τους χώρους που έχει χρησιμοποιηθεί αφήστε τους να αερισθούν. Μην αφήνετε τους κλωβούς εκτεθειμένους στον ήλιο.Ημερομηνία παρακευής βλέπε βάση. Ημερομηνία λήξης 4 χρόνια από την αναγραφόμενη ημερομηνία παρασκευής. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων Κύπρου 1401.