Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Ariel Απορρυπαντικές Κάψουλες Ρούχων για Χρωματιστά Ρούχα 36 Τεμάχια

857238
Απίστευτη καθαριστική δύναμη σε μια μικρή κάψουλα. Οι κάψουλες πλυντηρίου Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα μοναδικό σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και ξεχωριστά μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς σας μια υπερσυμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ ολοκλήρου στην επαφή με το νερό. Χάρη σε τεχνολογία αιχμής, οι κάψουλες εξαφανίζουν έναν μεγάλο αριθμό λεκέδων.
Πριν τη χρήση Πιέστε μέσα, ανοίξτε και κάντε κλικ.
Κατασκευαστής Διανομέας Κύπρου: Diplomat Distributors Cyprus Ltd Tel: 22210900
Net Contents 36x23.8 g
Ingredients >30% Anionic surfactants, 5-15% Soap, <5% Non-ionic surfactants, Phosphonates, Enzymes, Optical brighteners, Perfumes, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool.
Contains Contains: Delta-Damascone, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Isoeugenol, Butylphenyl metylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde. Contains MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate, MEA-Laureth Sulfate, C12-14 Pareth-n.
Allergy Info May produce an allergic reaction.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Ερεθιστικό για το δέρμα. Μακριά από παιδιά. Κίνδυνος σοβαρών οφθαλμικών βλάβων. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Χρησιμοποιείτε συσκευή προστασίας ματιών/προσώπου. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα.