Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Εύρηκα Μασσαλίας Baby Υγρό Απορρυπαντικό 1.5 L

833084
Υγρό απορρυπαντικό ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, ειδικό για βρεφικά ρούχα. Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων ενώ παράλληλα τα περιποιείται χάρη στο εκχύλισμα βιολογικού χαμομηλιού που περιέχει. Παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.
Πριν τη χρήση Πλύσιμο στο πλυντήριο: Επιλέξτε πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. Βάλτε την προτεινόμενη δόση στη θήκη της κύριας πλύσης του πλυντηρίου. 1 καπάκι = 40 ml. Πλύσιμο στο χέρι: Διαλύστε 45 ml απορρυπαντικού σε 10 L κρύου ή χλιαρού νερού και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Για καλύτερα αποτελέσματα: Ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων. Για πλύσιμο στο χέρι και ρούχα πολύ λερωμένα, αφήστε να μουλιάσουν καλά.
Κατασκευαστής ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ, Τ.Θ. 50470, 3605 Λεμεσός, Κύπρος,Τηλ: 25831000.
Net Contents 1.5 L
Ingredients Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Κάτω του 5%: Σάπωνα, Φωσφονικές ενώσεις, Πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazoline, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol.
Contains Περιέχει: Alcohol, C12-13, branched and linear, ethoxylated, sulfates, sodium salts. Alcohol, C12-13, branched and linear, ethoxylated (>5 - <15 E0), D-Glucopyranose, Oligomeric, C10-16 (even numbered) – alkyl glycoside.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας καλά μετά τη χρήση. Άτομα με ευαίσθητο ή τραυματισμένο δέρμα πρέπει να αποφύγουν την παρατεταμένη επαφή με το διάλυμα πλύσης. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Περιέχει ως συντηρητικό τις βιοκτόνες ουσίες 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ Τηλ.: 1401.