Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Omino Bianco Υγρό Απορρυπαντικό για Μαύρα Ρούχα 1.5 L 1+1 Δωρο

757320
OMINO BIANCO Black wash Απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο. Το Black Wash είναι το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο, που χάρη στα 7 σημεία του, εγγυάται καθαριότητα και απόλυτη φροντίδα για μαύρα και σκούρα ρούχα, ακόμη και σε κρύο νερό. Με τη νέα Τεχνολογία Ανανέωσης των Μαύρων, όχι μόνο διατηρεί τα μαύρα και σκούρα χρώματα ζωντανά, αλλά δίνει στα ξεθωριασμένα ρούχα τη χαμένη τους ζωντάνια, πλύση με την πλύση. Πράγματι, περιέχει το ένζυμο Carezyme™ το οποίο απομακρύνει από τα υφάσματα τους κόμπους και το χνούδι τα οποία είναι υπεύθυνα για το αντιαισθητικό “Φαινόμενο ξεθωριάσματος”. Με την Τεχνολογία No Color Transfer επιτρέπει να πλένετε μαζί τα μαύρα και σκούρα ρούχα ακόμα και αυτά με ανοιχτόχρωμα και χρωματιστά σημεία γιατί τα ειδικά του μόρια παγιδεύουν τα χρώματα που ξεβάφουν και τα απομακρύνουν με το ξέβγαλμα.
Πριν τη χρήση Πλύσιμο στο χέρι: Αραιώστε το προϊόν σε 5 λίτρα κρύο ή χλιαρό νερό. Για μάλλινα ρούχα, πλύνετε απαλά και ξεβγάλτε χωρίς στύψιμο. Στο πλυντήριο: Χρησιμοποιείστε το προτεινόμενο πρόγραμμα για κάθε είδος υφάσματος. Για ευαίσθητα υφάσματα μην γεμίζετε τον κάδο του πλυντηρίου πάνω από το 1/3 της χωρητικότητας του και μην υπερβαίνετε τους 30°. Για δύσκολους λεκέδες, απλώστε το προϊόν απευθείας πάνω στον λεκέ, τρίψτε απαλά και πλύνετε ως συνήθως.
Χώρα Ιταλία
Net Contents 2x1.5 L
Ingredients 5-15% Ανιονικές και μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, <5% σαπούνι, Φωσφονικές ενώσεις, Αρωματικές ουσίες, Ένζυμα, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, συντηρητικά (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Περιέχει: μετά νατρίου αλκυλοβενζουλοσουλφονικών C10-13 οξέων , μίγμα αιθοξυλιωμένων αλκοολών. Κίνδυνος: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε γάντια / μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετέ προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων/ γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Περιέχει (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Τηλ.: Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.