Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Omo Αππορυπαντικό σε Σκόνη με Τροπικά Λουλούδια 45 Πλύσεων 2.745 kg

816723
OΜΟ απορρυπαντικό σε σκόνη με τροπικά λουλούδια. Το ΟΜΟ σας προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα μαζί με μια μοναδική έκρηξη αρώματος που αναζωογονεί τις αισθήσεις. 45 πλύσεις.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής CY: Unilever T.C. Ltd, Παλαιός δρόμος Λευκωσίας Λεμεσού 195C, 2540 Λευκωσία, Τηλ. : 22002019.
Net Contents 2.520 Kg
Ingredients 5-15% Ανιονικά Τασιενεργά. <5%: Μη ιονικά τασιενεργά, Άρωμα, Πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, Σαπούνι, Φωσφονικές ενώσεις, Ένζυμα, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Contains Περιέχει: Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Silicate.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα πλύνετε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος συμβουλευθείτε/ επισκεφθείτε γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή καλέστε γιατρό. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων (CY) 1401.