Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Proderm Απορρυπαντική Σκόνη Πλυντηρίου Ειδικό για Βρεφικά Ρούχα 1.679 kg

800308
Καταπολεμά ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες που προέρχονται από τις στερεές τροφές του μωρού, γιατί περιέχει ενεργό οξυγόνο.
Πριν τη χρήση Για την σωστή επιλογή θερμοκρασίας, να συμβουλεύεστε πάντα τις ετικέτες των ρούχων. Κατάλληλο για όλες τις θερμοκρασίες: 40o C ,60o C και 90o C.
Net Contents 1679 g
Ingredients 5-15%: Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, Ανιονικά τασιενεργά. <5%: Ένζυμα, Μη ιονικά τασιενεργά, Λαμπρύνουσες ουσίες, Σαπούνι, Ζεόλιθοι.
Contains Περιέχει: C12-15 αιθοξυλιωμένες αλκοόλες 7ΕΟ, Δωδεκυλοβενζολοσουλφονικό νάτριο.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευτείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: ξεπλύνετε με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής να αφαιρεθούν, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων (CY)1401.