Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Lenor fresh meadow Συμπυκνωμένο Μαλακτικό Ρούχων, 1.19 L

839811
Lenor fresh meadow μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο. Η τεχνολογία σταθερής φρεσκάδας Lenor απελευθερώνει ακαταμάχητη φρεσκάδα σε κάθε άγγιγμα. Φρέσκα σεντόνια για μια ολόκληρη εβδομάδα.
Κατασκευαστής Διανομέας Κύπρου: DIPLOMAT DISTRIBUTORS (DD) CYPRUS LTD. Τηλ.: 22 210 900.
Net Contents 1.19 L
Ingredients 5-15% Κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες; Benzisothiazolinone, Perfumes, Benzyl salicylate, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κράτησέ το μακριά από παιδιά. Κίνδυνος σοβαρών οφθαλμικών βλαβών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Μην το ρίχνετε απευθείας επάνω σε ύφασμα. Το υγρό μαλακτικό υφάσματος μπορεί να αυξήσει την ευφλεκτότητα του υφάσματος. Η χρήση περισσότερων από ότι συνιστάται μπορεί να αυξήσει αυτό το επακόλουθο. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν: -Στα παιδικές πιτζάμες ή ρούχα που φέρουν ετικέτα ως ανθεκτική στη φλόγα, καθώς μπορεί να μειώσει το αντιφλογιστικό. Σε ενδύματα φτιαγμένα με αφράτα υφάσματα (όπως fleece, βελούδο, chenille και που έχουν βάση το σφουγγάρι. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Απορρίψτε το περιεχόμενο / δοχείο σε κατάλληλο τοπικό σύστημα αποβλήτων.