Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Απολυμαντικό Ρούχων Βαμβάκι 1.5 L

783894
Ιδανικό για πετσέτες, παιδικά ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, σεντόνια και άλλα. Το νέο Απολυμαντικό Ρούχων Dettol είναι ένα πρόσθετο πλύσης που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, δίνοντας ρούχα απαλλαγμένα από βακτηρίδια και με φρεσκάδα που διαρκεί για 12 ώρες. 1. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ακόμα και στους 30°C, ώστε να είστε σίγουροι ότι η πλύση σας είναι υγιεινά καθαρή κάθε φορά, όποια και αν είναι η θερμοκρασία που πλένετε (αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε πλύσεις ακόμα και στους 15°C). 2. Χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί για 12 ώρες, αφού δεν καλύπτει απλά τις άσχημες μυρωδιές, αλλά εξουδετερώνει τα βακτηρίδια που προκαλούν τη δυσοσμία. Απλά προσθέστε στη θέση του μαλακτικού.
Πριν τη χρήση Για να εξουδετερώσετε το 99,9% των βακτηριδίων και να δώσετε άρωμα φρεσκάδας: Προσθέστε 2 γεμάτα καπάκια στη θήκη μαλακτικού του πλυντηρίου σας. Μούλιασμα: Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό στους 20°C για 10 λεπτά. Για να εξουδετερώσετε τους ιούς σε βρεγμένα υφάσματα: Μούλιασμα: Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό για 10 λεπτά.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ Hygiene Home A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Additional Attributes Εργαστηριακά ελεγμένο στον ιό της γρίπης Η1Ν1, RSV, Κοροναϊό, Ιό του έρπητα τύπου 1.
Net Contents 1500 ml
Ingredients Ανά 100γρ υγρού περιέχονται 1.44γρ Didecyldimethylammonium chloride και 0.96γρ Alkyl (C12-18) dimethylbenzyl ammonium chloride.
Contains Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά. Απολυμαντικό. Άρωμα. Περιέχει Butyl Phenyl Methyl Propional, Citronellol και Hexyl Cinnamal. Περιέχει: Χλωριούχα τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου, Δι-C-8-10- αλκυλοδιμέθυλο / Βενζυλο-C 12 – 18 – αλκυλοδιμέθυλο
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / γιατρό. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.