Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Calgon Αποσκληρυντικό Νερού σε Τζελ 750 ml

477693
3 σε 1. Προστατεύει από άλατα, βρωμιά και οσμές σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση του Calgon. Συνιστάται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλυντηρίων ρούχων.
Πριν τη χρήση Χρησιμοποιήστε το σε κάθε πλύση. Τοποθετήστε το στην θήκη της κυρίως πλύσης μαζί με το απορρυπαντικό. Βάλτε τη συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού για περιοχές με μαλακό νερό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους υφασμάτων. 1 καπάκι (50ml) = μέτρια σκληρό και σκληρό νερό. 1 + 2/3 καπάκια (83ml) = πολύ σκληρό νερό.
Κατασκευαστής RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ Hygiene Home A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά.Διανομέας στην Κύπρο: ARGOSY TRADING Company LTD, CTC National Distribution Center Industrial Area, Pera Chorio Nisou, P.O. Box 21355, 1507 NICOSIA, CYPRUS. Telephone: (+357
Net Contents 750 ml
Ingredients 5-15% πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, <5% Μεθυλισοθειαζοινόνη, Βενζισοθειαζολινόνη, Άρωμα.
Contains Μεθυλισοθειαζοινόνη
Allergy Info Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, vα έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777. Κύπρου: 1401.