Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Gillette Venus Swirl Λεπίδες 3 Τεμάχια

815832
Οι πιο εξελιγμένες λεπίδες μας για άψογο ξύρισμα. 5 λεπίδες Countour που προσαρμόζονται σε κάθε καμπύλη. Ορός MoistureGlide που ενεργοποιείται με το νερό για να γλιστράει απίστευτα. Το χτενάκι MicroFine οδηγεί τις τρίχες στις λεπίδες που κόβουν σχεδόν κάθε τρίχα. Όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές Venus ταιριάζουν με όλες τις λαβές Venus, εκτός από τη Simply Venus.
Χώρα Ε.Ε
Κατασκευαστής Παρακευάζεται στην Ε.Ε. Procter & Gamble, 65823 Schwalbach/Ts. Germany.
Net Contents 3 Pieces / Τεμάχια
Ingredients PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHDROCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIS(DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Μην σκουπίζετε τις λεπίδες.