Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Αλφαμέγα Δίσκοι Ντεμακιγιάζ 80 Τεμάχια

853414
Άλφαμεγα Δίσκοι Ντεμακιγιάζ. Απαλοί δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψης με ραμμένες άκρες. Οι ραμμένες άκρες διατηρούν τη λοσιόν στο εσωτερικό του δίσκου χωρίς να αφήνουν ίχνη βάμβακος στην επιδερμίδα. 100% καθαρό βαμβάκι. Υποαλλεργικό. Δεν χνουδιάζουν και δεν διαλύονται. Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο. 80 τεμάχια.
Πριν τη χρήση Εφαρμόστε τη λοσιόν σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και με κυκλικές κινήσεις αφαιρέστε από το πρόσωπο και τ περιοχή των ματιών.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για τις υπεραγορές Αλφαμέγα Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, Διομήδους 10, 1ος όροφος, 2024 Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ: 77000088.
Net Contents 80 Pieces / Τεμάχια
Ingredients 100% καθαρό βαμβάκι.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας