Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

John Frieda Frizz Ease Αφρός Curl Reviver με Έλαιο Αβησσυνίας 200 ml

713043
Μαλλιά όπως στο κομμωτήριο και κράτημα όμοιο με αυτό που έχουν οι φυσικές μπούκλες. Τι κάνει: ενεργοποιεί και διαμορφώνει μπούκλες καθώς τιθασεύει το φριζάρισμα και προσθέτει λάμψη. Χωρίς αλκοόλ. Με προστατευτικό έναντι της θερμότητας και φίλτρου UV.
Πριν τη χρήση Ανακινήστε καλά το δοχείο και αναποδογυρίστε το. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα αφρού μέσα στην παλάμη. Διανέμετε ομοιόμορφα μέσα σε νωπά μαλλιά. Δώστε στυλ με τα χέρια ή στεγνώστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας πιστολάκι με φυσούνα.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. Διανέμεται από την ΒΟΥΡΟΣ Α.Ι.ΛΤΔ, Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ: 22879922
Net Contents 200 ml
Ingredients Aqua, Butane, Isobutane, Propane, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Isosteareth-10, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Caprylhydroxamic acid, Parfum, Methylpropanediol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Linalool, Limonene.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρετικά εύφλεκτο. Περιεχόμενο υπό πίεση, προστατεύστε από τον ήλιο και μην το εκθέσετε σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 50°C / 122°F. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή οποιοδήποτε πυρακτωμένο υλικό. Να φυλάσσεται μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε κατά τη διάρκεια της χρήσης ή μέχρι τα μαλλιά στεγνώσουν εντελώς. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Χρησιμοποιείτε μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αποφύγετε το ψεκασμό στα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Η σκοπίμως λανθασμένη χρήση της συμπύκνωσης και εισπνοής περιεχομένου μπορεί να είναι επιβλαβής ή θανατηφόρα. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Όταν το δοχείο ο είναι εντελώς άδειο, μπορεί απορριφθεί. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με ρούχα και απορροφητικά υλικά – μπορεί να λεκιάσουν.