Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Batiste Στεγνό Σαμπουάν Μαλλιών σε Σπρέι Tropical 50 ml

802953
Μετατρέψτε το look σας στη στιγμή με το Batiste dry shampoo. Μερικά γρήγορα sprays μεταμορφώνουν αμέσως το look σας. Τα μαλλιά φαίνονται καθαρά και φρέσκα με επιπλέον όγκο και υφή. Δεν απαιτείται νερό!
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Net Contents 50 ml
Ingredients Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Coumarin, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάσετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Δοχείο υπό πίεση. Κατά την θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά την χρήση. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. Η σκόπιμη κακή χρήση παρατεταμένης εισπνοής υψηλών συγκεντρώσεων του περιεχομένου μπορεί να αποβάλει επιβλαβής ή θανατηφόρα. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης . Μην το χρησιμοποιήσετε σε πάσχον ή ερεθισμένο δέρμα. Όχι για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή. Μην ψεκάσετε προς τα μάτια. Μακριά από παιδιά. Η κατάχρηση από διαλύτες μπορούν να σκοτώσουν άμεσα.