Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Conal Αντιβακτηριακό Σπρέι 500 ml

815097
Conal Antibacterial Αντισηπτικό χεριών. Σκοτώνει το 99.9% των μικροβίων. Καταπολεμά μικρόβια και απολυμαίνει. Προστατεύει και καθαρίζει αμέσως. Αντιβακτηριακό Σπρέι Απολύμανσης για τα χέρια -στιγμιαίο. Καταπολεμά μικρόβια και απολυμαίνει στιγμιαία χωρίς νερό ή σαπούνι. Το Conal Τζελ καθαρίζει και προστατεύει τα χέρια χωρίς νερό ή σαπούνι. Είναι ιδανικό για την προσωπική υγιεινή, κλινική χρήση και οπουδήποτε η απολύμανση είναι απαραίτητη.
Πριν τη χρήση Ψεκάστε στις παλάμες των χεριών σας και κάντε απαλές εντριβές. Αφήστε να στεγνώσουν ελεύθερα. Για κλινική χρήση και ετοιμασία φαγητών στην κουζίνα αφήστε για λίγο στα χέρια προτού κάνετε εντριβές.
Χώρα Κύπρος
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Κύπρο. Conal Ltd, Ευαγγελίστριας 1, 2057 Στροβολος, Λευκωσία Κύπρος. Τηλ: 22483151
Net Contents 500 ml
Ingredients Ενεργό συστατικό Ethyl Alcohol 70%. Aqua, Ethyl Alcohol, Glycerin, Perfume, Hexyl Cinanamal, Linalool, Coumarin.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Τζελ και ατμοί εύφλεκτα. Mακριά από θερμότητα, σπινθήρες, γυμνές φλόγες, θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Για ιατρική συμβουλή έχετε μαζί σας το προϊόν ή την ετικέτα.