Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Rennie Ice Μασώμενα Δισκία 24 Τεμάχια

798908
Το Rennie Ice είναι ένα αντιόξινο μασώμενο δισκίο με έντονη γεύση δροσιστικής μέντας για τη συμπτωματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων καυσαλγίας ή καύσους στομάχου, παλινδρόμησης οξέων από το στομάχι και στομαχικών / γαστρικών ενοχλήσεων που σχετίζονται με οξέα. Χωρίς ζάχαρη.
Πριν τη χρήση Δοσολογία: Λαμβάνετε 1-2 μασώμενα δισκία ως μία ενιαία δόση, κατά προτίμηση μία ώρα μετά το γεύμα και πριν την κατάκλιση αλλά και στο ενδιάμεσο διάστημα σε περίπτωση καύσους στομάχου ή στομαχικών ενοχλήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.
Χώρα Ελβετία
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ελβετία. Διανομέας: Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ, Σωρού 18 - 20, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα. Τηλ.: 0030 210 61 87 500. Τοπικός αντιπρόσωπος Κύπρου: Novagem Ltd, Λευκωσία, Τηλ.: 00357 22 483858.
Net Contents 24 Tablets / Δισκία
Ingredients Ανθρακικό ασβέστιο, ανθρακικό μαγνήσιο, σορβιτόλη, προζελατινοποιημένο άμυλο αραβοσίτου, άμυλο πατάτας, τάλκη, στεατικό μαγνήσιο, υγρή παραφίνη, δροσιστική αρωματική ουσία, αρωματική ουσία μέντας, σακχαρινικό νάτριο.
Energy kCal 1.6 calories per tablet.
Fat 1,6 θερμίδες ανά δισκίο.
Αποποίηση ευθυνών Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε το φύλλο οδηγιών χρήσης και να ακολουθείτε τις οδηγίες για φαρμακευτικά είδη, τα οποία δε χρειάζονται συνταγή, όπως τα Rennie και Aspro Clear. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για κατάχρηση αυτών των αντικειμένων
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην υπερβαίνετε το μέγιστο όριο λήψης των 11 δισκίων την ημέρα. Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου (έως 25°C). Να προστατεύεται από την υγρασία.