Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Kaloderma Αφρός Ξυρίσματος Classic 250 ml

438151
Kaloderma Man Αφρός ξυρίσματος που αναζωογονεί την επιδερμίδα. Αφρός ξυρίσματος για άντρες με κανονική επιδερμίδα που θέλουν ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα, αναζωογονώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα τους. Ο πλούσιος και κρεμώδης αφρός, με σύνθεση με εκχυλίσματα μέντας, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, επιτρέποντας στο ξυράφι να γλιστρά απαλά και με ασφάλεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο ξύρισμα, δίνοντας στο πρόσωπο σας ζωντάνια, ενέργεια και μία αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς.
Πριν τη χρήση Ανακινήστε καλά πριν την χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Βρέξτε το πρόσωπο με χλιαρό νερό και απλώστε τον πλούσιο κρεμώδη αφρό ομοιόμορφα στο δέρμα.
Χώρα Ιταλία
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Χ.Α. Παπαέλληνας Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 179, 235, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος, Τηλ: 00357 22741741.
Net Contents 250 ml
Ingredients Aqua, Palmitic Acid, Glycerin, Triethanolamine, Butane, Sorbitol, Stearic Acid, Propane, Ceteth-20, Isobutane, Caprylyl/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Menthol, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Laureth Sulfate.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: δοχείο υπό πίεση. Πιθανότητα έκρηξης εάν θερμανθεί. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 50°C / 122°F. Μην το τρυπάτε και μην το πετάτε στη φωτιά, ακόμη και όταν είναι άδειο. Μην ψεκάζεται κοντά στα μάτια. Κρατήστε το μακριά από θερμότητα, ζεστές επιφάνειες, φλόγες, φωτιά κι άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε κοντά στο δοχείο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Ακολουθείτε της οδηγίες χρήσης. Το δοχείο πρέπει να είναι άδειο για να ανακυκλωθεί. 5% της μάζας των συστατικών είναι εύφλεκτα.