Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Pro Formula Oral Care Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.50mm 6 Τεμάχια

836624
PRO FORMULA 6 μικρές οδοντόβουρτσες 0,50 mm. Κατασκευάστηκε μαζί με οδοντίατρους για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πλάκας και των σωματιδίων τροφίμων μεταξύ των δοντιών όπου η βούρτσα σας δεν μπορεί να φτάσει, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κακής αναπνοής. Καθαρίστε γύρω από τα στηρίγματα, τις γέφυρες και τα κενά μεταξύ των δοντιών. Αφαιρεί περισσότερη πλάκα από ότι το βούρτσισμα μόνο του.
Πριν τη χρήση Προετοιμασία και χρήση Βάλτε απαλά τη βούρτσα στο σημείο μεταξύ των δοντιών στο επίπεδο των ούλων. Μετακινήστε απαλά τη βούρτσα προς τα πίσω και προς τα εμπρός για να αφαιρέσετε την πλάκα και τα υπολείμματα. Μην πιέζετε τη βούρτσα. Εάν η βούρτσα είναι πολύ μεγάλη δοκιμάστε μικρότερο μέγεθος ή οδοντικό νήμα. Ξεπλύνετε τη βούρτσα με νερό μετά τη χρήση. Αντικαθιστάτε τακτικά τη βούρτσα. Το κάλυμμα υγιεινής είναι ιδανικό για την προστασία της βούρτσας μεταξύ χρήσεων και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της λαβής, εάν απαιτείται. Το μεταλλικό σύρμα είναι επικαλυμμένο με πλαστικό ώστε να επιτρέπει τη χρήση γύρω από μεταλλικά γεμίσματα. Βουρτσίζετε τα δόντια 2 φορές την ήμερα για 2 λεπτά και προτού πάτε για ύπνο.
Χώρα Κίνα
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στη Κίνα. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική ΛΤΔ, Ταχ. Κιβ. 27879, 2433 Λευκωσία. Τηλ.: 77000088.
Net Contents 6 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατείστε το μακριά από παιδιά. Η υπερβολική δύναμη και συνεχή κάμψη του σύρματος, οδηγεί σε θραύση και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.