Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Παπουτσάνης Πράσινο Σαπούνι Ελαιόλαδου 125 g

842473
Αγνό Ελληνικό σαπούνι, όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται. Δερματολογικά ελεγμένο - χωρίς άρωμα.
Πριν τη χρήση Για όλους τους τύπους δέρματος.
Χώρα Ελλάδα
Κατασκευαστής Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε 34100 Χαλκίδα Τ: +302262085000
Additional Attributes Φυσικό προϊόν, που καθαρίζει απαλά και διατηρεί τα οφέλη του ελαιόλαδου για το δέρμα: ενυδατώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Καθαρό και φυσικό. Αριστεία ποιότητας.
Αποθήκευση Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύσετε μέχρι 12 μήνες. Σημαντική ειδοποίηση: Λόγω του ανοιχτού παραθύρου της συσκευασίας μπορεί να υπάρχει αποχρωματισμός του σαπουνιού, το οποίο δεν υποδηλώνει κανένα σημάδι φθοράς του προϊόντος.
Net Contents 125g
Ingredients Sodium Olivate (Saponified Olive Oil), Aqua, Sodium Chloride (aegean sea salt), Citric acid (a natural pH balancer). 0% Preservatives, 0% Colorants, 0% Animal ingredients.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Τηλ: 800 11 987 987