Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Elegant Silica Gel Cat Litter 5 L

837948
Πριν τη χρήση Οδηγίες χρήσης: γεμίστε τον δίσκο απορριμμάτων με άμμο Elegant Cat μέχρι 3.5-4εκ. Τοποθετείστε τον δίσκο απορριμμάτων σε ξηρό και ζεστό μέρος. Αφαιρέστε τα ξηρά απορρίμματα καθημερινά, για να κρατήσετε τον δίσκο πάντα καθαρό και φρέσκο. Αντικαταστήστε τη χρησιμοποιημένη άμμο με φρέσκια άμμο Elegant Cat. ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να συνηθίσει η γάτα σας την καινούρια άμμο, αναμείξτε λίγη από την παλιά άμμο με την άμμο Elegant Cat. Για μια ή περισσότερες γάτες, συνιστάται να πετάτε τη χρησιμοποιημένη άμμο πιο τακτικά, αντί να προστίθεται κι άλλη άμμος στον δίσκο. 1 γάτα = 25-40 μέρες / 2 γάτες = 13-20 μέρες / 3 γάτες = 9-14 μέρες.
Χώρα Κίνα
Net Contents 5 L
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντική Υπενθύμιση: οι εγκυμονούσες και τα άτομα με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους αμέσως μετά τον χειρισμό απορριμμάτων.