Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Mr Dog Υποσέντονα για Κατοικίδια 16 Τεμάχια 60x60 cm

859635
MR DOG υποσέντονα για κατοικίδια ιδιαίτερα απορροφητικά. Απορροφά τις οσμές. Κατάλληλα για: κρεβάτι, χαλί, αυτοκίνητο, δάπεδο, εκπαίδευση κουταβιών, εμμηνόρροια, ακράτεια τραυματισμένα/ηλικιωμένα κατοικίδια, μετεγχειρητική περίοδο. Έχουν: -Απαλό και ανθεκτικό φύλλο non-woven, που μένει πάντα στεγνό. Τα υγρά απορροφώνται προς τα κάτω και δεν γυρίζουν πίσω. -Απορροφητικό στρώμα ειδικής χαρτομάζας, συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρού. -Μη τοξικό αδιάβροχο πλαστικό για να μην διαφεύγουν τα υγρά προς τα έξω.
Πριν τη χρήση Απλώνετε το υποσέντονο στο πάτωμα ή στην επιφάνεια που θέλετε με τη στεγανή πλευρά προς τα κάτω και την απορροφητική πλευρά προς τα πάνω. Συνιστάται η χρήση ελκυστικών σταγόνων ή σπρέι για εκπαίδευση του κατοικίδιου και αναγνώριση της πάνας ως κατάλληλου χώρου.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. για: Harco Trading Ltd, Καράκουμη 8 Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου 2540, Δάλι, Κύπρος, Τηλ.: +357 22486996.
Net Contents 16 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας