Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

«O Κύβος Ερρίφθη»... για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα. ΟΙ Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑκαιτο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά, με στόχο την προώθησητου κοινού οράματος ... για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Έτσι λοιπόν από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2022, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων «ο κύβος ερρίφθη» και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας αποκλειστικά από τα ταμεία των Υπεραγορών τον «Κύβο ζωής» στην τιμή των €3.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αγάπη και ευαισθησία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν σταθερά πρωτοβουλίες που αφορούν την υγεία των παιδιών και ανθρωποκεντρικούς οργανισμούς  με αξιόλογο κοινωνικό έργο.

Tο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα δημιουργήθηκε πριν από 26 χρόνια, με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το Ίδρυμα κατάφερε να  εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο επιστημονικό κέντρο, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα στον κόσμο  στον τομέα  της Αιματοογκολογίας, με ένα τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο εξειδικευμένων εργαστηρίων για την εξυπηρέτηση ασθενών με λευχαιμία, καρκίνο και σπάνια κληρονομικά νοσήματα.

Αγοράζουμε τον «Κύβο ζωής», στηρίζουμε την προσπάθεια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ενισχύουμε το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος... για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Σχετικά Άρθρα