Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Νέο κατάστημα Pet People Express στην Αλφαμέγα Έγκωμης

Νέο κατάστημα με είδη για κατοικίδια λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες εντός της υπεραγοράς μας στην Έγκωμη. Πρόκειται για το Pet People Express, της γνωστής αλυσίδας Pet People,  της μεγαλύτερης εταιρείας με είδη περιποίησης για κατοικίδια στην Κύπρο.

Το κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κατοικίδια από γνωστές εταιρείες όπως Royal Canin, Hill's, Acana, Proplan, Lilys Kitchen και πολλές άλλες και ήδη αποτελεί πόλο έλξης για τους πελάτες που επισκέπτονται την υπεραγορά μας στην Έγκωμη.

Γιορτάζοντας τη συνεργασία μας με την Pet People, επιβραβεύουμε τους πελάτες μας με εκπτωτικά κουπόνια σε όλα τα προϊόντα του Pet People Express. Από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2022, κάνοντας αγορές αξίας €30 και άνω σε μία απόδειξη από την Υπεραγορά Αλφαμέγα Έγκωμης, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα μπορούν να εξαργυρώσουν αποκλειστικά στο κατάστημα Pet People Express εντός της υπεραγοράς μας στην Έγκωμη. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου.

Φροντίστε τα κατοικίδιά σας μαζί με το Pet People Express και  τις Υπεραγορές Αλφαμεγα!

Σχετικά Άρθρα