Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα μεγάλος χορηγός του The Distinguished Gentlemans Ride Limassol

Αγαπημένες μοτοσικλέτες στους δρόμους της Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κύπριοι μοτοσικλετιστές ενώνουν δυνάμεις και ετοιμάζονται να οδηγήσουν όλοι μαζί τις μηχανές τους, σε μία συμβολική δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη.

Mε κύριο χορηγό τις Υπεραγορές Αλφαμέγα, πραγματοποιείται την Κυριακή, 21 Μαΐου, η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα The Distinguished Gentlemans Ride Limassol. Οι λάτρεις των μηχανών θα οδηγήσουν τις αγαπημένες τους custom, vintage, neo retro και κλασικές μοτοσυκλέτες στους δρόμους της Λεμεσού, ενισχύοντας την προσπάθεια χιλιάδων μοτοσικλετιστών σε περισσότερες 115 χώρες του κόσμου. Στόχος, η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας Movember. 

Φέτος, η εκκίνηση και ο τερματισμός της πορείας θα πραγματοποιηθούν στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 12:30. Οι παρευρισκόμενοι, πέραν της βόλτας με τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες, θα μπορούν να απολαύσουν μουσική, ποτό και φαγητό στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στον Κάψαλο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως οδηγοί στην εκδήλωση, μπορούν να εγγραφούν διαδικτυακά, επιλέγοντας την Κύπρο και την τοποθεσία Λεμεσός. Το κόστος της εγγραφής είναι €10.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε δωρεά. Συγκεκριμένα, μπορούν να επιλέξουν έναν από τους οδηγούς μοτοσικλέτας που θα συμμετάσχουν στην πορεία και να κάνουν διαδικτυακά την εισφορά τους, είτε ανώνυμα είτε δηλώνοντας το όνομά τους.

Το The Distinguished Gentleman's Ride έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η μεγαλύτερη και πιο θεαματική φιλανθρωπική εκδήλωση με τη χρήση μηχανών. Έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο γιατί ενώνει αναβάτες μοτοσικλετών σε κλασικό, custom, vintage και νέο ρετρό στυλ, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Tη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του προστάτη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, με σκοπό να βοηθήσει τους άνδρες να ζήσουν πιο χαρούμενοι και υγιείς. Έκτοτε έχει πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 900 πόλεις παγκοσμίως με τη συμμετοχή 120 χιλιάδων αναβατών μοτοσικλέτας. Στην Κύπρο, η εκδήλωση πραγματοποιείται τα τελευταία οκτώ χρόνια στη Λεμεσό, έχοντας συνολικά συγκεντρώσει πέραν των 36 χιλιάδων ευρώ.

Σχετικά Άρθρα