Χρυσοδάλια Σαλάμι Αέρος Ουγγαρίας 100 g
779757
Σαλάμι αέρος Ουγγαρίας
Αποθήκευση | Σφραγισμένο σε κενό αέρος. Καταναλώστε εντός 3 ημερών μετά το άνοιγμα. Αφαιρέστε το περιεχόμενο μετά το άνοιγμα. Διατηρείται στο ψυγείο (0°C-4°C) |
---|---|
Καθαρό περιεχόμενο | 100 g |
Συστατικά | Χοιρινός κρέας 85%, βοδινό κρέας 9%, αλάτι, σάκχαρα, γλυκονο-δ-λακτόν, σταθεροποιητές: (δι και πολυφωσφορικά άλατα), αντιοξειδωτικά: (ισοασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, τρυγικό οξύ), φυσικά αρώματα κρέατος, κρασί, βουργουνδιας (θειώδη άλατα), συντηρητικό: (νιτρώδες νάτριο) |
---|---|
Πληροφορίες για αλλεργίες | Περιέχει θειώδη. Το προϊόν παράγεται σε βιομηχανία που μπορεί να χρησιμοποιούνται τα εξής αλλεργιογόνα: σόγια, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, μουστάρδα και θειώδη άλατα |
Διατροφική αξία ανά | 100 g |
---|---|
Ενέργεια kJ | 2034 |
Ενέργεια kCal | 484 |
Συνολικά λιπαρά | 44 |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 19 |
Υδατάνθρακες | 0,32 |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,2 |
Πρωτεΐνες | 22 |
Αλάτι | 4,2 |
Σημαντική Σημείωση | Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας |
---|
Θα σας ενδιέφερε επίσης
Συνήθως αγοράζονται μαζί