Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Mon Ami Ρυζόγαλο 212 g

352273
Ρυζόγαλο παραδοσιακή Κυπριακή συνταγή. Με φακελάκια κανέλας 12 μερίδες
Πριν τη χρήση Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα 1000 ml (4 ποτήρια) φρέσκο ημί-άπαχο γάλα για 4-5 λεπτά. Προσθέσετε το μίγμα σκόνης ρυζόγαλου και ανακατεύετε συνεχώς για 5-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει πηχτή κρέμα. Αδειάζετε την κρέμα σε γυάλινο ορθογώνιο δοχείο (16 cm x 16 cm) ή σε μικρά μπολάκια και την αφήνετε να κρυώσει καλά σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Ακολούθως τοποθετείτε το ρυζόγαλο στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρετε, πασπαλίζοντας από πάνω με την κανέλλα
Αποθήκευση Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα
Καθαρό περιεχόμενο 212 g
Συστατικά Μίγμα σκόνης ρυζόγαλου (210g): ζάχαρη, ρύζι (32%),σταθεροποιητής (άμυλο αραβοσίτου), αρώματα. Φακελάκι σκόνης κανέλας (2g)
Πληροφορίες για αλλεργίες Παράγεται σε εργοστάσιο που χειρίζεται σιτάρι, γάλα, βρώμη, θειώδεις ενώσεις και ξηρούς καρπούς
Διατροφική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kJ 1598
Ενέργεια kCal 380
Συνολικά λιπαρά 0,3
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0
Υδατάνθρακες 92
Εκ των οποίων σάκχαρα 43,8
Διαιτητικές ίνες 0
Πρωτεΐνες 2,3
Αλάτι 0,04
Σημαντική Σημείωση Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας