Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Donegal Catch 4 Φιλέτα Σολομού με Δέρμα 400 g

869870
Πριν τη χρήση Φούρνος 200°C / Αέρας 190°C / Γκάζι 6. Ψήνετε χωρίς να αποψυχθεί. Προθερμαίνεται τον φούρνο και αφαιρέστε όλα τα υλικά της συσκευασίας. Τυλίξτε τα φιλέτα σε ένα αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε σε ένα ταψί. Ψήστε για 25-30 λεπτά. Ψήστε επαρκώς
Χώρα Συσκευάζεται στην Ιρλανδία
Αποθήκευση Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C. Το προϊόν αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί
Καθαρό περιεχόμενο 400 g
Συστατικά Φιλέτο σολομού (Salmo Salar) (Ψάρι) (95%), νερό (5%), εκτρεφόμενο στην Ιρλανδία, Νορβηγία, Σκωτία, Νήσοι Φερόες, Χιλή
Πληροφορίες για αλλεργίες Περιέχει ψάρι
Διατροφική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kJ 882
Ενέργεια kCal 211
Συνολικά λιπαρά 13
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,9
Υδατάνθρακες <0.1
Εκ των οποίων σάκχαρα <0.1
Διαιτητικές ίνες <0.5
Πρωτεΐνες 24
Αλάτι 0,08
Σημαντική Σημείωση Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή μπορεί να παρέμειναν κοκαλάκια στο ψάρι