Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Σούπα με miso και κοτόπουλο

Από την Σταύρη Καουράνη 

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: 1/10

Μερίδες: 2

Συστατικά

  • 1,5 κ.σ πάστα miso
  • Φρέσκο ginger τριμμένο (3-4 cm)
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε φέτες
  • 2 φλ μανιτάρια σε φέτες ή 1 φλ μανιτάρια shiitake σε φέτες
  • 1 σέλινο σε φέτες
  • 200γρ κοτόπουλο στήθος σε λωρίδες
  • 2 δέσμες pak Choi (λάχανο)
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.γ σησαμέλαιο

Cooking Method

1. In a large pot, dilute the miso paste with ginger and garlic in 3 fl hot water and stir until the paste dissolves.

2. Add the carrots, mushrooms and celery. Let them simmer for 5-7 minutes.

3. Add the chicken strips and let it boil with the rest of the ingredients for 15-20 minutes.

4. At the end, add the pak choi and let it boil for 2 minutes to keep it crispy.

5. Serve the soup in bowls and pour a little sesame oil on top.

 

Nutritional information:
Per 100g

Calories: 43kcal
Fat: 1.3g
Saturated fat: 0.25g
Carbohydrates: 2.8g
Vegetable fibers: 0.99g
Sugars: 1.3g
Proteins: 5.6g