Χρόνος Εκτέλεσης

10 λεπτά

Μερίδα/ες

4

Βαθμός δυσκολίας

1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1/2 κινέζικο λάχανο
  • 1/2 λευκό λάχανο
  • 1/4 κόκκινο λάχανο
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι καθαρισμένο
  • 1/2 μάνγκο
  • 3 κ.γ. γαλλική απαλή μουστάρδα
  • 100γρ μηλόξιδο
  • 80γρ καστανή ζάχαρη
  • 100γρ ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. ταμπάσκο
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  1. Καθαρίζουμε τα λάχανα από τα χοντρά κομμάτια της βάσης και κόβουμε το υπόλοιπο πολύ λεπτό στο μαντολίνο.
  2. Το ίδιο κάνουμε και για το κρεμμύδι.
  3. Το μάνγκο το κόβουμε σε κομμάτια σαν σπιρτόξυλα.
  4. Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά και τα φρούτα σε ένα μπολ
  5. Σε ένα μικρό βάζο που κλείνει με καπάκι βάζουμε τη μουστάρδα, το μηλόξυδο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

6. Ανοίγουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το ταμπάσκο. Ανακατεύουμε καλά.

7. Μεταφέρουμε το ντρέσινγκ στο μπολ με τη σαλάτα και το ενσωματώνουμε απαλά ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

8. Δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται κάτι ακόμα και σερβίρουμε.