Χρόνος Προετοιμασίας 40 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20-25 Λεπτά


Υλικά Για 4 Άτομα

Υλικά

120γρ ζάχαρη άχνη

400γρ βούτυρο

500γρ αλεύρι ¨00¨

200gr φουντούκια σπασμένα

100γρ ρούμι

10gr βανίλια


Εκτέλεση

  1. Στη λεκάνη του μίξερ κρεμώστε τη ζάχαρη, το βούτυρο και τη βανίλια για περίπου 15 λεπτά.
  2. Προσθέστε το αλεύρι, τα φουντούκια και τέλος το ρούμι.
  3. Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
  4. Πλάστε σε μικρές μπαλίτσες. Ψήστε στους 180°C για 20-25 λεπτά.
  5. Αφού κρυώσουν, και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director