Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΟΙ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Είμαστε η μεγαλύτερη κυπριακή και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στη χώρα με 16 καταστήματα και 1700 εργαζόμενους τον Δεκέμβριο του 2019.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πλήθος ποιοτικών προϊόντων σε ευρύτατο φάσμα τιμών: είμαστε υπεραγορές για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.

Είμαστε υπερήφανοι για τη μοναδική
εμπειρία εξυπηρέτησης που παρέχουμε
στους καταναλωτές

Είμαστε υπερήφανοι για τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους καταναλωτές: με το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τους ελέγχους ποιότητας των προϊόντων μας, τις σύγχρονες υπηρεσίες μας καθώς και τα πλούσια προνόμια που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Με το σύγχρονο σύστημα Customer Relationship Management που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με βάση τις μοναδικές τους ανάγκες, κάνοντας πιο άμεση, εύκολη και γρήγορη την αγοραστική τους εμπειρία.

Μέσω μιας ακόμη καινοτομίας των ΑΛΦΑΜΕΓΑ, της Social Family Card, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνονται άμεσα για νέα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές, να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και να απολαμβάνουν μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια.

Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας:
Η πιστοποίησή μας με το διεθνές πρότυπο Investors In People, το μοναδικό διεθνώς αναγνωριζόμενο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπογραμμίζει το άριστο εργασιακό περιβάλλον που διατηρούμε.

Αποδεικνύουμε έμπρακτα τη συμβολή μας για την ανάπτυξη της οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης:
Από το 2013 μέχρι σήμερα έχουμε επενδύσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη νέων καταστημάτων και τη δημιουργία 400 νέων θέσεων απασχόλησης, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αναπτυξιακή μας προοπτική και δείχνοντας την εμπιστοσύνη μας στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην κοινωνική μας αποστολή:
Με ένα ενεργό πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης, διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική ζωή της χώρας και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ενώ προσέχουμε σε κάθε μας δραστηριότητα να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων υπεραγορών της Κύπρου. Η ιστορία τους άρχισε το 1958 όταν ο κ. Χαραλαμπίδης άνοιξε την πρώτη του υπεραγορά που σύντομα έγινε μια από τις πιο μεγάλες στην Κύπρο, αφού απόκτησε τη φήμη ότι διέθετε την καλύτερη και πλουσιότερη επιλογή από εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα.