Η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας γιορτάζει και όπως κάθε χρόνο εμείς θα δείξουμε την εκτίμηση και την τρυφερότητά μας με μια όμορφη ανθοδέσμη και κάποιο άλλο δώρο, δείγμα της αγάπης μας. Φέτος, σκεφτείτε να της προσφέρετε ακόμη κάτι που θα την παροτρύνει να δείξει και στον εαυτό της την αντίστοιχη εκτίμηση.

  1. Mια πλήρη σειρά για την περιποίηση των μαλλιών της

Κυκλοφορούν στο εμπόριο εξαιρετικά προϊόντα επαγγελματικής αποτελεσματικότητας, που θα κάνουν την περιποίηση των μαλλιών απολαυστική εμπειρία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σειρά John Frieda. Οι σειρές συνήθως περιλαμβάνουν –πέρα από το κλασικό σαμπουάν και μαλακτικό- εξειδικευμένες φόρμουλες, για κάθε τύπο και ανάγκη των μαλλιών. Οι συνθέσεις τους, που είναι ειδικά μελετημένες, προσφέρουν το αποτέλεσμα και την αίσθηση μιας επίσκεψης στο κομμωτήριο.

  1. Σπα στο σπίτι

Αντίστοιχα με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα προϊόντα περιποίησης σώματος είναι επίσης υπέροχα στην αίσθηση και απολαυστικά στη χρήση. Κρέμες σώματος, ξηρά λαδάκια –ιδανικά για να δώσουν λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα- χαρακτηρίζονται από εκπληκτικά αρώματα, που σίγουρα θα εκτιμήσει. Συνοδεύστε αυτά με άλατα μπάνιου και μια μάσκα προσώπου και χαρίστε στη μαμά μια ολοκληρωμένη εμπειρία σπα στο σπίτι.

  1. Σετ μακιγιάζ

Μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι γυναίκα, όποια κι αν είναι η ηλικία της. Σετάρετε μερικά βασικά προϊόντα μακιγιάζ (ένα μέικ απ και blush, ένα κραγιόν και μία μάσκαρα) και προσφέρετέ τα σε ένα όμορφο κουτί ή καλαθάκι. Η δική σας σκέψη και διάθεση να την παρακινήσετε να προσφέρει στον εαυτό της το beaute –σε καθημερινή βάση, θα κάνει εξαιρετική εντύπωση.