Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος 40 Λεπτά


Υλικά Για 8 άτομα

500γρ ζύμη σφολιάτας

1 δέσμη κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο

2 φλιτζάνια βρασμένο κομμένο κοτόπουλο

1 φλιτζάνι μανιτάρι κομμένο σε μικρούς κύβους

1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

100γρ σιταροπούλα

1 φλιτζάνι μπεσαμέλ

50γρ βούτυρο

200γρ τυρί μοτζαρέλα

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ψήστε τα κρεμμύδια στο βούτυρο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και έπειτα προσθέστε το μανιτάρι και ψήστε για 2-3 λεπτά.
  2. Σε λεκάνη βάλτε την μπεσαμέλ, το κοτόπουλο, την σιταροπούλα, τα κρεμμύδια με το μανιτάρι, το μαϊντανό, την μοτζαρέλα και νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
  3. Απλώστε την μισή σφολιάτα σε βουτυρωμένο ταψί, τύπου πυρέξ, προσθέστε την γέμιση και κλείστε με την υπόλοιπη σφολιάτα.
  4. Βουτυρώστε την σφολιάτα και στο πάνω μέρος.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς, για 35-40 λεπτά.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director