Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά 

Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά


Υλικά για 4  μερίδες

4 μανιτάρια Portobello

30μλ ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρή μελιτζάνα

1 μέτριο κολοκυθάκι

2 πιπεριές χρωματιστές

1 πιπεριά πράσινη

50μλ σάλτσα ντομάτας

20γρ βασιλικό ψιλοκομμένο

250γρ χαλούμι κομμένο σε κύβους

200γρ Λούντζα  κομμένη σε κύβους


Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόψτε το σκόρδο και κόψτε σε κύβους το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την μελιτζάνα, το κολοκυθάκι και τον βασιλικό.
  2. Σε μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε όλα τα λαχανικά εκτός από τον βασιλικό. Ψήστε τα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  3. Έπειτα προσθέστε την σάλτσα ντομάτας και τον βασιλικό. Κατεβάστε από την φωτιά και προσθέστε την λούντζα και το χαλούμι.
  4. Ραντίστε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
  5. Γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στου 180c για 10 λεπτά.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director