Ποτέ οι καρδιές των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά και οι ίδιοι τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο. Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό από κάθε προηγούμενο. Μένουμε σπίτι, προσδοκώντας στο ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης.

Σε συνέχεια της καμπάνιας κοινωνικής ευθύνης «Ψωνίζουμε Υπεύθυνα» και δηλώνοντας γι’ άλλη μια φορά δυναμικά το παρών τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα επανέρχονται με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για να μας υπενθυμίσουν ότι αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά μαζί όμορφες στιγμές στο οικογενειακό τραπέζι ή στο τραπέζι με την παρέα.

Πρωταγωνίστρια του νέου τηλεοπτικού σποτ είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ κεντρικό μήνυμα είναι η υπενθύμιση ότι τηρώντας την οδηγία «Μένουμε σπίτι» προστατεύουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παράλληλα, μας επισημαίνει ότι μπορούμε παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας να περάσουμε ένα όμορφο Πάσχα στο σπίτι, αξιοποιώντας τον χρόνο που μας περισσεύει για να φτιάξουμε τα καθιερωμένα πασχαλινά εδέσματα.

Με θετική διάθεση και δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο!