Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες μιας χρήσης χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο, ανά τον κόσμο – δηλαδή σχεδόν 2 εκατομμύρια σακούλες το λεπτό! Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες δημιουργήθηκαν για να μειώσουν την κατανάλωση των πλαστικών σακουλιών στην Κύπρο, προστατεύοντας το περιβάλλον από αχρείαστα απόβλητα. Κάνε την αλλαγή από πλαστικό σε επαναχρησιμοποιούμενο σήμερα!

Οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μεταφέρετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας, χωρίς να παίρνετε σπίτι σας άφθονες πλαστικές σακούλες που βλάπτουν το περιβάλλον.

Κρατήστε τα προϊόντα σας φρέσκα για περισσότερο καιρό – Οι τσάντες με δίχτυ αφήνουν τον αέρα να περνά χωρίς να ιδρώνει το εσωτερικό τους, σε αντίθεση με τις πλαστικές σακούλες. Οι τσάντες αναπνέουν και έτσι δεν δημιουργείται υγρασία κατά την μεταφορά τους στο σπίτι και τη διατήρησή τους στο ψυγείο – κρατώντας τα φρούτα και τα λαχανικά σας φρέσκα για περισσότερο καιρό!

Εύχρηστες – Το κορδόνι περίσφιξης προσφέρεται για εύκολο, αλλά ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο της τσάντες. Αυτές οι τσάντες μπορούν να μεταφερθούν εύκολα από και προς τα καταστήματα όπου ψωνίζετε. Τα προϊόντα μπορούν να πλυθούν ενώ βρίσκονται μέσα στις τσάντες και μετά να τοποθετηθούν στο ψυγείο ή την κατάψυξη.

Ανθεκτικές – Φτιαγμένες από δυνατό, ελαφρύ, διαφανές, ανακυκλωμένο δίχτυ πολυεστέρα. Είναι μια βιώσιμη, εναλλακτική λύση αντί της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης.

Πλένονται – Αυτές οι τσάντες μπορούν να μπουν στο πλυντήριο ρούχων, προτού τις φέρετε πίσω στα καταστήματά μας για να ψωνίσετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά!

Πολυλειτουργικές – Αυτές οι τσάντες δεν μεταφέρουν μόνο φρούτα και λαχανικά. Είναι επίσης ιδανικές για είδη ταξιδιού και παραλίας, παιχνίδια, καλώδια, καλλυντικά, αξεσουάρ, ό,τι θέλετε!