Κάτι διαφορετικό, φρέσκο και organic προτείνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη νέα σεζόν με υπογραφή «αλφαμεγα environmental care». Οι νέες συλλεκτικές τσάντες πολλαπλής χρήσης είναι φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υφάσματα, απευθύνονται σε γυναίκες και παιδιά, φέρει η κάθε μια μοναδικό στυλ, είναι χειροποίητες, ανθεκτικές, ποιοτικές και χωρίς προσθήκη χημικών.

Η νέα εκστρατεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ δημιουργεί ένα διαφορετικό τρόπο ανακύκλωσης με σκοπό να παρατείνει τη ζωή διάφορων υφασμάτων που θα πετάγονταν στα σκουπίδια, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από τσάντες καθημερινής χρήσης.

Οι συλλεκτικές τσάντες με οικολογικό χαρακτήρα εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών για ενημέρωση για τα οφέλη της χρήσης της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας.

Μέρος από τις πωλήσεις θα δοθεί στο γυναικείο σύλλογο «Ιδαλιάδες» που έχει φροντίσει να φέρει εις πέρας το έργο αυτό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη δημιουργική γυναικεία απασχόληση, στην αναβίωση των παραδοσιακών επαγγελμάτων όπως η κοπτική και η ραπτική, καθώς και στην οικονομική βοήθεια άπορων και συνταξιούχων γυναικών.

Ως προς τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου ανέφερε: «Αυτόν τον δημιουργικό τρόπο επέλεξαν οι Υπεραγορές για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τα οφέλη της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας και γενικά της ανακύκλωσης υλικών για το περιβάλλον».

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου «Ιδαλιάδες» εξέφρασαν τη χαρά τους γι’ αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε τέτοιου είδους θέματα, ενώ ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Τις συλλεκτικές τσάντες θα τις βρείτε σε ειδικά σταντ σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.