Ένας χρόνος καινοτόμων υπηρεσιών, ένας χρόνος ψηφιακής εμπειρίας αγορών, ένας χρόνος ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας! Την Κυριακή 03/11, στο δέκατο τέταρτο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της υπερσύχρονης Υπεραγοράς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο εορτασμός θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά, που περιλαμβάνουν παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό Στέλιο Βαλαντή (10:00-13:00), face painting και μπαλονοκατασκευές από αγαπημένους ήρωες παραμυθιών (15:00-17:00). Η γιορτή θα κορυφωθεί παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν, σε μια άκρως διασκεδαστική συναυλία από τις 18:00 έως τις 21:00, στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς!

Ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ποιότητας και άριστης εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζουν τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, το κατάστημα της Λακατάμιας εισήγαγε καινοτόμες υπηρεσίες που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τον καταναλωτή και του προσφέρουν μια άνετη, γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Μέσα από τη loyalty εφαρμογή των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Stay In Touch», όλα τα προνόμια της Social Family Card και επιπρόσθετες υπηρεσίες μεταφέρθηκαν στο κινητό. Στο κατάστημα της Λακατάμιας μεγάλες οθόνες προβάλλουν τις προσφορές, το μενού της καφετέριας και διαφημίσεις. Κάποιες από αυτές λειτουργούν και ως οθόνες αφής, προκειμένου να καθοδηγούν τους καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων που ψάχνουν.

Με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, εγκαινιάστηκαν και τα τελευταίας γενιάς self-checkouts. Περνώντας από αυτά οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, με αγορά €50 και άνω σε μια απόδειξη από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακάταμιας, οι καταναλωτές κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας €5. Επιπλέον, οι Υπεραγορές προσφέρουν 20% έκπτωση σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές Kenwood, Moulinex, Imetec και Philips, αλλά και μειωμένες τιμές σε προϊόντα φούρνου, φρουταρίας, κρεοπωλείου, ψαραγοράς και άλλα. Όλες οι παραπάνω προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για ψώνια από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας από 31/10 μέχρι 7/11.