Κάθε εβδομάδα, κατά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου, κάνοντας αγορές από την ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης αξίας €40 και άνω σε μια απόδειξη, χρησιμοποιώντας την κάρτα βαθμών Social Family, παίρνετε μια δωροεπιταγή ή ένα εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Οι δωροεπιταγές και τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Marks & Spencer Kids store, Beauty Line, Famous Sports, Scholl και Holland & Barrett.

Με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων και σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι κάτοχοι της Social Family card απολαμβάνουν ειδικά προνόμια.

Κάθε εβδομάδα σας περιμένει μια νέα δωροεπιταγή ή ένα νέο εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση σε διαφορετικό κατάστημα, αποκλειστικά εντός της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Από τις 09/06 μέχρι τις 15/06 επωφεληθείτε με 1 δωροεπιταγή των €10 για το κατάστημα Marks & Spencer Kids Έγκωμης για εξαργύρωση αποκλειστικά μέχρι 17 Ιουνίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για το κάθε κουπόνι.

Από 16/06 μέχρι 22/06, για αγορές αξίας €40 και άνω σε μια απόδειξη με την κάρτα βαθμών Social Family από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι 25% για εξαργύρωση αποκλειστικά στο κατάστημα Famous Sports εντός της υπεραγοράς.

Από 22/06 μέχρι 29/06, κάνοντας αγορές αξίας €40 και άνω σε μια απόδειξη από την ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης χρησιμοποιώντας την κάρτα βαθμών Social Family, παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% για εξαργύρωση στο κατάστημα SCHOLL στην Έγκωμη.