Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών για το άθλημα της καλαθόσφαιρας, τη φυσική κατάσταση και τη σωστή διατροφή, το All Stars Basketball Camp διοργανώνει προπονητικό κάμπ για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6 – 16 χρόνων. Το κάμπ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου – 26 Απριλίου, από τις 8 π.μ.- 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της σχολής Falcon, στη Λευκωσία.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πενθήμερο κάμπ θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ατομική τους ικανότητα κατανοώντας καλύτερα τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος με την καθοδήγηση του Γιώργου Βλασσόπουλου Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας . Στο κάμπ θα συμμετάσχουν και θα δώσουν τις συμβουλές τους στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες επιστήμονες στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της διατροφής όπως ο Νίκος Τζιαπούρας Γυμναστής και προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης και Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά Διαιτολόγος – Κλινική Διατροφολόγος. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις καλαθοσφαιρικές τους εμπειρίες με διεθνείς παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Tyrell Biggs και η Σόνια Παπαδοπούλου-Biggs, κ.α.

To All Stars Basketball Camp εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του #BeActiveCyprus2019!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κρατήστε θέση σε αυτή την μοναδική πενθήμερη καλαθοσφαρική εμπειρία!

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 99309258, 99646005, email: [email protected] και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook: All Stars Basketball Camp

Μέγα Χορηγός: Υπεραγορές Αλφαμέγα