Αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τα ζώα και σε συνέχεια ενημερωτικών ενεργειών που πραγματοποιούν διαχρονικά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν σε επιλεγμένα καταστήματά τους για να γνωρίσουμε τη δράση καταφυγίων της Κύπρου.
 
Το Σάββατο 05/10, από τις 10:00 μέχρι και τις 13:30, εθελοντές που εκπροσωπούν καταφύγια αδέσποτων ζώων απ’ όλη την Κύπρο θα βρίσκονται στις Υπεραγορές για να ενημερώσουν τον κόσμο που ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα ζωάκι ως προς τη διαδικασία και τις ανάγκες του κάθε ζώου.
 
Η ημέρα ενημέρωσης για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων πραγματοποιείται για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στόχος της ενέργειας, η οποία φέρει το μήνυμα «Συγκάτοικοι στην αγάπη», είναι περισσότερα ζωάκια να βρουν ένα σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά, ώστε να ζήσουν καλύτερα. Με τη σωστή φροντίδα και την προστασία που μπορεί να προσφέρει ένα σπίτι, η συγκατοίκηση μπορεί να γίνει μια όμορφη εμπειρία για όλους.
 
Σε κάθε αδέσποτο ζώο αξίζει ένα δικό του σπίτι και μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά. Η αγάπη και η στοργή που προσφέρουμε σε ένα ταλαιπωρημένο ζωάκι είναι μια υπέροχη πράξη αλληλεγγύης, αρκεί να γίνεται με συνείδηση και πραγματικό ενδιαφέρον.
 
Τα καταφύγια που θα εκπροσωπηθούν είναι τα εξής
• Aradippou Dog Shelter στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακας (Κεντρικό)
• D.O.G. Rescue Cyprus (Dali Organized Group) στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης και Ακρόπολης
• Sirius Dog Sanctuary στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λινόπετρας
• Rescue & Rehome Cyprus (RnR) στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κολοσσίου
• Dog Valley Rescue Center στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου
• PAWS Dog Shelter στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου
 
Για κάθε υιοθεσία ζώου, από τα καταφύγια σε συνεργασία με τα οποία πραγματοποιείται η ενέργεια, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν δωρεάν τροφές TESCO για 3 μήνες.
 
Για κάθε γατοτροφή ή σκυλοτροφή TESCO που θα πωλείται σε όλα τους τα καταστήματα από 03/10 έως 16/10, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα συνεισφέρουν το 1% των πωλήσεων στα καταφύγια που θα συμμετέχουν στην ημέρα ενημέρωσης.