Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουμε να ενημερώνουμε παιδιά και γονείς για τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής!

Μαζί με τη διαιτολόγο-κλινική διατροφολόγο Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά, σας περιμένουμε στην παρουσίαση του βιβλίου της «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!», του οποίου οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι χορηγός.

Το βιβλίο αποτελεί συγγραφικό εγχείρημα της αγαπημένης μας «Κυρίας Διατροφής» και προτείνει υγιεινές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους, μέσα από δημιουργικές εικόνες και εύκολες συνταγές!

Η παρουσίαση θα γίνει στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, στις 3:30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν θεατρικά δρώμενα, μουσική, τραγούδι, χορός, παιχνίδι και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Είσοδος ελεύθερη!

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι 15 Μαΐου!

Σας περιμένουμε!

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα πιο κάτω:

*Με τη στήριξη του Τμήματος Σπουδών Life & Health Sciences του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν

Η C.A. Papaellinas Emporiki (Alphamega) θα συλλέγει, θα επεξεργάζεται και θα διατηρεί, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, τα ελάχιστα απαιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία, αποκλειστικά για επικοινωνία για την παρουσίαση του βιβλίου «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!».

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένα ή ελλιπή, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αυτές τις πληροφορίες, να τις διορθώσετε ή να τις διαγράψετε, ενώ στην περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε κάποιο παράπονο για τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί με τον Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων: [email protected]