Την καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Λεβέντη στηρίζουν για καλό σκοπό οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την καμπάνια «Keep Safe in Style & Donate», στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους. Μετά το λανσάρισμα της σειράς των ιδιαίτερων και στυλάτων fashion masks που σχεδίασε για ενήλικες και ως μέρος της ίδιας καμπάνιας, η σχεδιάστρια λανσάρει μια νέα σειρά fashion masks.

Η Ελίνα Λεβέντη σχεδιάζει τις πιο trendy junior και teenager fashion masks, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στα ταμεία όλων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην τιμή των €5 και €8 αντίστοιχα, αλλά και κατόπιν παραγγελίας. Οι junior masks αντιστοιχούν σε παιδιά 4-9 ετών και οι teenager masks σε ηλικίες 10-18 ετών. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας, η οποία θα διαρκέσει από τις 22/05 μέχρι τις 21/06, είναι η στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής αποτελεί τον κεντρικό φορέα ανιχνευτικών προληπτικών προγραμμάτων στην Κύπρο και παρέχει τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 30 χρόνια. Τα ανιχνευτικά προγράμματα προσφέρονται δωρεάν, καλύπτουν όλο τον πληθυσμό εγκύων και νεογνών και στοχεύουν στην πρόληψη της νοητικής υστέρησης και της νεογνικής βαρηκοΐας. Ο προϋπολογισμός του Κέντρου καλύπτεται από κρατική χορηγία, ιδιωτικές εισφορές και έσοδα από εκδηλώσεις.

Στηρίζοντας έμπρακτα οργανισμούς και φορείς που σχετίζονται με τα παιδιά και τη βελτίωση της ζωής τους σε κάθε επίπεδο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν με κάθε ευκαιρία τέτοιου είδους πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας.

Μέσω της καμπάνιας «Keep Safe in Style & Donate», το κοινό παροτρύνεται να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την περίοδο της επιστροφής στην καθημερινότητα, προσφέροντας παράλληλα στην κοινωνία.