Οι πρώτοι τυχεροί του διαγωνισμού ανακάλυψαν με ενθουσιασμό τον μάγειρα που κρύβεται μέσα τους, συμμετέχοντας στο Master Class I με τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Τον διαγωνισμό διεξήγαγαν από κοινού οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lurpark & Arla στην Κύπρο.

Οι καταναλωτές που αγόρασαν προϊόντα Lurpark & Arla από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μέσω της Social Family Card σε καθορισμένες περιόδους, έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν μία θέση σε ένα Master Class με τον αγαπημένο Έλληνα σεφ. Συνολικά κληρώθηκαν 120 άτομα, στα οποία δόθηκε η ευκαιρία να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της κουζίνας και να μάθουν πολλά μυστικά της.

Ο 1ος κύκλος Master Classes πραγματοποιήθηκε στο Miele Experience Centre στη Λευκωσία και αποτελεί μέρος της σειράς των εννέα προσφερόμενων Master Classes με τον ταλαντούχο σεφ και brand ambassador των Lurpark & Arla Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Υπό την καθοδήγησή του, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν το δικό τους γεύμα τριών πιάτων με πρώτες ύλες από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, περιλαμβανομένων φυσικά των brands Lurpark & Arla.